Køberrådgivning ved boligkøb

Det er vigtigt, at du tager kontakt til en professionel rådgiver, før du foretager store finansielle beslutninger som at købe ejendom

 • Vi sidder klar til at hjælpe dig også inden du underskriver købsaftalen
 • Vi gennemgår købsaftalen med bilag sammen med dig, når købsaftalen er underskrevet
 • Vi er med dig fra start til mål under hele handelen

Det kan være en kompleks og tidskrævende proces at købe en ejendom, og det er vigtigt at sikre, at du får den rådgivning, som du har brug for.

Vi hjælper dig med at forstå detaljerne og alle processerne i forbindelse med køb af ejendom. 

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og hvis du har spørgsmål til hvilken rådgivning vi kan yde dig, så du får en bedre forståelse for dette.

Vi har et fast honorar for rådgivning alt efter ejendomstype.

Bliv ringet op

  Rådgivning ved køb og salg af ejendom

  Hvordan kan vi yde køberrådgivning?

  Vi gennemgår købsaftalen med alle bilag og drøfter disse med dig, således der ikke er tvivl om indholdet heraf. Du er altid velkommen til at kontakte os under hele forløbet, hvis du har behov herfor.

  Vi varetager alle ekspeditioner i handelens forløb og holder dig orienteret.

  Du skal opmærksom på, at ejendomsmægleren alene varetager sælgers interesser.

  Vi gennemgår samtlige dokumenter – købsaftalen med bilag – for at sikre dig, at der ikke er nogle faldgruber, ligesom vi kommunikerer klart overfor dig, således der ikke opstår misforståelser.

  Selvom du nu har fundet den perfekte ejendom, er det vigtigt at få gennemgået købsaftalen, tilstandsrapporten, elrapporten, bbr-meddelelse m.m. for at konstatere om alt er som forventet eller om SkødeGruppen A/S skal indhente yderligere oplysninger. Det er blandt andet vigtigt at undersøge, om der er eller tidligere har været en nedgravet olietank på ejendommen. Dette kan få fatale økonomiske konsekvenser for køber, hvis dette overses.

  Hvem er Skødegruppen?

  SkødeGruppen A/S er landsdækkende og uafhængig og tilbyder køberrådgivning uanset hvilken type ejendom du køber.

  SkødeGruppen A/S er kvaliteten på køberrådgivning. Vi er professionelle, ærlige, har et stort kendskab og erfaring indenfor køb og salg af fast ejendom og tilbyder rådgivning i hele landet.

  Vi har altid tid til dig, når du har behov herfor. Dette uanset hvilket spørgsmål du har i forbindelse med handelen. Din handel er altid den vigtigste for os og vi yder den bedste rådgivning og service overfor dig.

  Seriøs og professionel rådgivning er nøglen til enhver vellykket ejendomshandel. SkødeGruppen A/S er altid let tilgængelig via mail eller telefon, ligesom vi nøje overholder opdateringer og generelt holder dig informeret gennem hele processen, så du føler dig tryg ved de beslutninger du tager!

  SkødeGruppen A/S rådgiver dig også vedrørende hus- og ejerskifteforsikring.